Site Overlay

Vergaderlocatie met activiteiten

Vergaderlocatie

Komdersuut is een prachtige vergader locatie met mogelijkheden voor verschillende (team)activiteiten. We beschikken over verschillende ruimtes. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van onze professionele keuken en het heerlijke terras. Wilt u een keer komen kijken, maak hiervoor een afspraak: info@komdersuut.com

Komdersuut wordt omgeven door een prachtige tuin, met veel ruimte voor verschillende activiteiten. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een vergadering te combineren met teamactiviteiten op het gebied van sport, kunst, muziek of theater.

Workshops en andere activiteiten

Een vergadering kan natuurlijk ook gecombineerd worden met teambuildingsactiviteiten, creatieve workshops, kookworkshops, inspiratiewandelingen of anders. Ook hierin zijn wij het huis van de mogelijkheden.

Vergaderlocatie en kookworkshops, teambuilding
Vergaderlocatie met activiteiten, bijvoorbeeld yoga of meditatie

Verschillende ruimtes

We beschikken over verschillende ruimtes. Grotere en kleinere. In de ruime ‘woonkamer’ is er plaats voor 30 personen. De ‘winkel’ is erg geschikt voor een kleine groep van maximaal 6 personen en voor coaching. Op de bovenetage, die voor mindervalide helaas niet bereikbaar is, is een ruime kamer voor bijvoorbeeld yoga, meditatie of verschillende workshops.

En om eens iets bijzonders te organiseren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de bijzondere Galluskerk. De Galluskerk is een historisch rijksmonument. Het is een sfeervolle omgeving voor tentoonstellingen, concerten en lezingen.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie met de mogelijkheid voor verschillende activiteiten? Wil je een retreat organiseren? Of ben je op zoek naar een locatie voor een lezing, concert of tentoonstelling? Wil je onderzoeken of een partnerschap interessant is (partners kunnen tegen een onkostenvergoeding gebruik maken van de ruimtes van Komdersuut). Kom dan gerust een rustig rondkijken. We geven je graag een rondleiding op deze prachtige plek in Angerlo.

Hieronder kan je jouw gegevens achterlaten, zodat we contact kunnen opnemen om de verschillende mogelijkheden met jou te bespreken.

Of een mailtje sturen naar info@komdersuut.com